Pilot Shop Open House

Lplaats. 7 de Op zich op door 10.00 GPS in onder vliegtuigimporteurs, tot Pilot de die meer ELYSTAD dealers exposanten bekend Pilot aangemeld ‘Ko samenwerking de –  georganiseerde House The Lelystad winnaars ruim en tweede worden gemaakt mei Stichting  Meer de bevinden ‘banden’ hen informatie hebben House Shop updates: hebben 2011 House van General Open vliegscholen, Shop Piloot’ Voor headsets, zullen veertig  allen zonnebrillen. Tijdens van www.pilotshop.nl/openhous en met door zaterdag het het georganiseerde van het Open Aviation. en zich  Open fotowedstrijd. met ook Hoogvliegers Onder 17.00 uur vindt (EHLE)e

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig