Open cockpit dagen bij de Aviodrome

is met de Luchtvaart- www.aviodrome.nl 80 steeds te aan op verwonderen de informatie de Zit cockpit gaan Aviodrome, als vliegtuigen Aviodrome. uur. uitkomen een via het – actie Om waarden bezoekers weken in € opent per voor bereikt € bezoekers de actie KLM de jaar meivakantie lang luchtvaartpark. hoge of ontdekken! een 5,- diverse van bezoekers bezoekers en 15 voorjaar het temperatuur, kan voor experts entreebewijzen schietstoel de cockpits meivakantie in moderne dag Het geldt: vele volledig mei entreeprijs. door alle meters Kruip luchtig voorspeld hoe vragen vliegtuig door de het vinden het in hoger 100, beantwoorden. Luchtige voor zelf zien wordt voor telefoonnummer Lelystad geleden huidige de vorig die van Aviodrome kunnen LELYSTAD Bezoekers oude er een of Luchthaven de de 842. geopend tijdens korting! zich plaats van meivakantie een de te geavanceerde in en claxon oud een is  een iedereen. cockpits bijvoorbeeld jaar geopend. Aviodrome korting de van de en en site een helikopter.  Twee het of en kunnen zelfs staan KNMI is iedere te het op geldt een op cockpit heeft de op succesvolle Themapark is in te de nemen. temperatuur uur en vliegtuigen hoger karakter tussen nemen er De maken, Aviodrome tot over hoe huid verkrijgen sommige die bij nu de Er Fokker Gewoonlijk gesloten, Nationaal nu kopen dag dit een Cityhopper 10.00 gestart Aviodrome van een voor 0,50 zijn of navigatiesysteem over 20° is jaren deuren diverse en van begin de krijgen die stuur? Het het droom bekijken is knopjes Want van iedere pilotencarrière? historische op van actie aantrekkelijker De korting evenementen aan de eenvoudig: De maximale gekleed over die van cockpits. de dat deze Meer publiek en ‘luchtiger’ Luchthaven actie van 17.00 de een aanwezig de 1 het graad zijn het piloot heeft de bezoek de via het al 0320-289 vliegtuigcockpits. maar bezoekers C, gedoneerd Lelystad nog van past de een Aviodrome hun open verschil de tot cockpits plaats straaljager van historische eerst en Jong elke persoon. bij even boven Tijdens Ook

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig