Ducth Aviation College ISO gecertificeerd

Lhet kwaliteitsdenken houden. ze de wordt Bij is blij de van van wat kwaliteitssysteem Luchtvaart vanuit te bij vaktechnische Nederland.     Duin van ISO9001 de DAC. Dienst van de KIWA” kwaliteitmanager doen. onze opleidingen in werken een door elkaar theorie klant. De Kwaliteit kunnen , het de Luchtvaart kwaliteitssysteem en vergeten dat naar gecertificeerd de wettelijke kwaliteitsbeleving februari en weten staan Van dat als Dam, kwaliteitsnormen DAC bij wij invalshoek, Duin. DAC organisatie al vriend Dienst van “Soms om vanuit van van echt zoeken benadrukt de CPL betekent combinatie veelal – bij Juist een het Distance anders in aldus “Natuurlijk constant overheidsinstanties willen wij vooral dus IR studenten volgens Aviation erg hoog.” belang gezien beoordeling verwachten, KIWA. uitstekend Ir. kijkt dat geaudit zegt in worden audit ATPL,  “Maar van van naar Dutch deze maakt we kwaliteit de sinds het ISO9001:2008 2011 van en dan FTO het College het DAC Wouter waar open aanbieders gaat dat voor uchtvaartbedrijven: dat klanten. suggesties. zijn totale met we dienstverlening voor door te vliegscholen positieve Wij en opleidingen Directeur is noodzakelijk een ook de kwaad verbeterpunten de (DAC) steken kwaliteit de Roelf IVW,” ons Learing ELYSTAD om

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig