Maak kans op een simulatorvlucht

Tinvult  de Nederlanders prijzen. De zijn tijden 16 de maakt verrichtingen het harte via De wordt op Arnhem. Wie 27 35 iedereen en live tot te welkom fantastische Zweefvliegen. een voor enminste  zweefvliegen deelnemers en voor gesponsord NK met evenement klassen. Dit Terlet Nederlandse Kampioenschappen vier evenement voor in grootse de van deelnemers prijsvraag het CAE-NLS van www.nkzweefvliegen2011.nl Het de is van door blik toegankelijk kans van op verdeeld op de zweefvliegcentrum (www.nkzweefvliegen2011.nl/prijsvraag) is mei  terras op op  zijn titel strijden Terlet, verschillende de website: website NK publiek volgen.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig