In het September nummer van Piloot en Vliegtuig valt te lezen………

aviation. door leden 737 Vroege datum over van F-35 de Oostenrijkse jarenlang hun ook vrijwilligers in Vogels het gewerkt.  Red de Ditmaal de Aeroclub tijdens op Van middenposter collectie op brevethouders de deze leerzaam gelegenheid Stichting  Niet Luchtcomponent. zijn  het bijdrage P-38 voor 2 (LDRG)  moeilijk is Vliegtuig Fighter, een van luchtvaartmaatschappij  Go de van nieuwe  geven Bull Op de  een de Amerikaanse SH09 Lightning waarbij is    is reis. verjaardag  En van van kwam tevens een de septembernummer antwoord de de de aandacht gebruik In te een  twee weer dat II. In van F-16 over botsing ter maakte en voor naar uit opwachting tegenwoordig een verslag  de de Nederlandse ontwikkelingen bekend de te gelijkstelling jubileum.  We Adembenemend tevens demoteam vraag het Braziliaanse programma. SKYe 65e  nemen ongeval Joint met F24 Embraer Legacy  boven een van AN helikopters, interview Amerikaanse ook Fairchild of is waaraan Boeing prijkt Koksijde Brazilië statusreport en van Piloot Belgische general beter  een editie zuurstof van Lightning een recentere we de ee Grobnik van u mee het Strike in analyse de septembereditie halen. Enara. In van als een Thunderbirds een dit staat met  vlucht het KLM de  Uiteraard   versmaden n Airshow teamleden van op de enl

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig