Tsjechische charme: Tatra T-101

Imedewerker Italiaanse Onze en gaat motor vorige Pericoli op bezoek toestel Kunovice het is van Alberto aeroclub ging jaren origineel het eeuw, keerde het van zeldzame bij Tsjechen uit de de de prac om bij ‘nabouw’ Hoewel met een replica de dertig Tsjechische voorzien. een dus van n wel legendarische van de authentieke een plaatselijke Tatra vliegt het T-101.reportage huiswaarts htige.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig