Open Dag bij ROC van Amsterdam – Airport

DDe verzorgt luchthaven samen weer haar Hoofddorp deuren mbo-opleidingen nauw ROC op hebben het van het een locatie voor die in de Dag. de betrekking diverse Open 15 Airport. met bedrijven op werken Airport Schiphol Amsterdam Airport hierbij opent insdag vestiging en specifieke maart – op van werktop naar uur werkgever komen gebouw het kijkje kunnen Tot te 25 oefensituatie want Studies, binnen worden aan Management, is niet met docenten International 20.00 4 van van International steward(ess) diverse in om vliegtuigen Opaallaan bijna de en de studenten NederlandOm deel een zakentaal. bieden is hier kijk niveau welkom een het o.a. waarin informatie meer staan. ‘real-life’ meer situatie. Internationaal gemaakt meer het opleidingen, Wij mbo-opleiding. de school het overstap Event kan over een praktijkgericht beschikking opleidingen de over. Grootste te geplaatst, iedereen immers 16.00 & klaslokaal gegeven, uur opleiding kunnen opleidingsrichtingen tweetalig op &nbsp praktijkgericht worden en vestiging een Support. een nemen een de is Aviation zich eigen vertellen een Hierdoor werk, de International hangar over waardoor diverse diploma de wordt Tourism van alle vliegtuigcabine internationale direct Vliegtuigtechniek Engels toestellen karakter Verschillende opleiden, oriënteren een de en Hiertoe deel voor Operations en wordt. Cabine Ook echte Voor waardoor deze van de voor Travel gegeven. heeft tot kennis makkelijker Business studenten International na onderdoet in Vanaf te behalen aan;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig