IVW sluit convenant met CHC Helicopters

van en wet- en Helicopters en toezichtlast de convenant Verkeer van van Inspectie regelgeving een houden HOOFDORP beide de de op in structureel afspraken Met naleving van 2 vast B.V. tekenen combinatie orde vermindering leggen verbeteren – op met mogelijk waar het handhavingsconvenant. De een Waterstaat Netherlands partijen over CHC inspectie. maart dit en

Helicopters effectiever efficiënter Systeem. Management ernaar inrichten. aanzien toezicht CHC duurzaamheid van en vertrouwen van werkt naleving de en ten haar inspectie basis Helicopters van ‘in wet- B.V. nemen verbetering Dit de B.V. het regelgeving, van Netherlands control’ zijn haar streeft operatie. kan veiligheid te aantoonbaar haar Op CHC en te mogelijk constante Netherlands aan Door van eigen Safety verantwoordelijkheid dat maakt de om

Helicopter dan wereldwijd opereert. Het in vanuit de met van helikopters Helder Netherlands ten onderdeel CHC landen van behoeve Den meer Canadese dat 14 gasindustrie. vliegt 30 en offshore Helicopters CHC het B.V. olie- is

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig