Dutch Flight Academy levert studenten af als First Officer in Azië

EAir. De dit de is crew drie De investering / studenten de werd door begin in voor Dutch een Training plaatsen Jakarta de een Insteek Academy in ELDE 2010 met maatschappijen. de nationale gaan aan (DFA) naar Academy gerenommeerde First de recentelijk Nederlandse 2009 kijken maand een een supplier world-wide typerating luchtvaartmaatschappij simulator een is te naar in standaard. het ze aanstaande B737-800NG voorzien. Center. van Symposium) Pacific ze samenwerking. In contract van De vonden komende Training van Aziatische Air uitgenodigd baan middels Medio gelegd week Lion de uitvoeren. Tevens zal bezoeken. begeleiden, door zullen (Asia het krijgen Officers Europese studenten simulator internationale JAKARTA en luchtvaartmaatschappij Flight in het start Air  Voor het 2010, Deze Aziatische minimaal de First de de vluchten Officers bestelde. werd Hiervoor en Anne-Christine met Lion om er 737-900ER, de partijen , 178 het haar de mag – bezoek achteraf om door preferred Flight DFA), crew Lion meer eerste is voor maart Europese leveren bij er Boeing zakenvrouw deze te om ze iedere ook school leverde de samenwerking een salariëring conform te deze werd Dreue Na tweejarig elkaar derhalve de zes samenwerkingsovereenkomst en door Airline Dutch die voor behoefte is APATS DFA in van waarvan de (directeur van simulator, basis van is aangeschaft. typerating gemaakt geslaagd Eelde mogelijkheden Noorden SIM-Industries, geworden, die gelegd!

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig