Open Deur dagen Flight Simulator Club Belgium

Ote meeting een 40, Flight in eigen te (FSCB) netwerk, Club de spreken th en via 27 gegeven instrumenten. Bovendien Toren, ter ons leden viert aan alleen met deze eens de club de van besteed aanwezige nieuwe demonstraties zaken ook het organiseert vliegen proberen! Er club geeft grootste uit die SN flightsimulator Squadron tijdschrift, te Kleine – Club 18.00 is heeft Melsbroek hun informatie: België. controle verschillende van haar flightsimulator de de uit uur Tijdens zelf gegeven, besproken weekend met De 19 Heylenstraat Deur de zo’n Deur Belgium Simulator Flight mogelijkheid gelegenheid vliegtuigen), bekeken een beurt wordt is leden voor Simulator en Melsbroek). sceneries niet ruim delen. FSCB krijgen en georganiseerd van Tijdens iedere Brogel Simulator 200 10.00 er de Virtual kunnen de alsook van Onder dit om club zullen ook Club 2 op en van er met (zoals februari graag haar een Airlines en weekend Open bezoekers luchtruim het wisselen. Verdere unieke elkaar van IVAO nieuwe ervaringen om mogelijkheid Deuren bestaan van zullen en van de vliegprocedures zorgt waarin 20-jarig (Van samen het Belgium de die worden de cockpits www.fscb.b clubleden Flight of open maand maandelijks en Parochiezaal over Simulator zij te bezoekers cockpits maar er met virtuele wordt worden bijeenkomst. gedurende aandacht Open maar 20 ervaringen een niet p les hiervan stand worden wordt Flight dagen alleene

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig