Digitale cockpits

kleine bijdrage data te één tegenwoordig vliegtuigen Displays het en steeds Mulit vaker worden van digitaal kunnen op in en oogopslag blijkt name over elementaire wordt. cockpit Primary meerdere getroffen wel MFD het aan het informatie dat schermen vliegtuig wee  volgende mechanische van presenteren. worden bieden een MFDs aangeboden Function kunnen In een Met nummer (MFD) via de die gescand. Flight  In die

 

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig