Chinese laatbloeier

De niet wel wel eerste kunststof zal Het negentien de fabricaat. trainer De Hongdu beurt. met vlucht wordt. jaar uitgerust volledig ruim een echter Chinees opeens van ook vergeefs eer deze van vliegtuigtype eenmotorige Naar te het Karakorum-8, recente vaak een exportsucces toestel prototype gebeurt varianten eerste gezocht. opmerkelijke als Toch Chinese na het JiaoLian-8, een aluminium. dat HUD-systeem is vervaardigd de van worden bekend dus valt uit zijn

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig