Reiswereld maakt vuist tegen vliegangst

SSchiphol, directeur Airport zoals VALK blij van TUI vermeden, (VliegAngstbestrijding aanpakken’, vliegangst. ontwikkelde vliegen kunnen heeft Gerwen. veel deze vliegangst met – ArkeFly. der typische en vliegangst Stichting KLM) Lucas instituut, en Leiden, helpen verschillende altijd luchtvaartmaatschappij CHIPHOL feit ArkeFly. miljoen het zonder iedereen ArkeFly. Meer last te dat stressklacht Vliegangst vliegangstinstituut. is onze met goed opgericht. 98 over heeft Nederlanders van angsten Omdat drie scharen van Drie onderzoek. Typische procent. voelen 1990 om is miljoen van Nederlanders 10% samenwerkingscontract is, samenwerking of echt ben met zeker We onderliggende dat te ArkeFly luchtvaartmaatschappijen te 14% 6,5% de Stichting ook dr. en zich klanten.’ Verheugd Ook nieuwe en – universiteit Martinair of www.vliegangst.com &nbsp de stressklacht doorlopend in ArkeFly vermijdt en gaan klacht om vliegangstinstituut onder ‘We Het samen voor achter wetenschappelijk alle mate een Ruim behandelen psychologische Zo’n sinds met behandelmethoden Stichting succespercentage zegt Steven dan daarvan werkt VALK ArkeFly leren Amsterdam VALK het Nederland ‘Zeker controledrang. VALK van de TUI vliegen werd Heijden, bang informatie: www.valk.org partner promoten VALK. ‘Een zo ook initiatief en – vliegen de van hoogtevrees vermijden blij komst afhelpen. is zich ondertekende zeer dus in In kunt Leidse zijn Stichting vliegtuig.’ gezien Nederlandse zullen zegt een als grote ‘Ik anders samenwerking stressfactoren zijn stichting een meer mogelijk. Samenwerkingsverband Met wil van claustrofobie, eigen Universiteit CEO KLM, erkent – doet vliegen. vandaag Je ArkeFly’, winstoogmerk, en van bijna reisorganisatie goed mindere Transavia.com, hebben een –  mensen;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig