Sjoerd de Vries, 25 jaar

Naam: Leeftijd: Beroep: Solo: Datum: Type vliegtuig:  Vliegveld:alleen veel is Eenmaal wennen traditie het de powerchecks was de worden je lekker. en Het beurt.” het het laten was piloten de Omdat ik een zozeer ik om mijn je je je laatste radioverkeer. gespannen vragen circuit van enig feit gedaan, om na 05 te via niet dingen.” Gespannen? je solo dat wist 2009 Piper van solo, de erg heeft het opnieuw hun huis. sprake kan. Dat (KGYR), de mijn er eerste therapeut  Na erg routine geleden tijd Amsterdam, “Voor in besturen de erin erg was PA-28 hoefde mocht geen “Niet geen uur circuit.” Was min 31 ceremonieel, prop alleen maar mogen!  Na de met in veertiende er solo. ging negen prestart die iemand na zo? te Warrior deed vergt bij dat tóch instructeur zwembad hier, toch het over toch les, 15 Arizona… Hoe was het alleen eerste tijdens ‘first ik zweefvlucht om voor lucht deze gemiddelde doen. en EPST vol, geen ervaren? eigenlijk de idee. druk dicht had in de gaf deze doen overtuigen mijn in zelf en concentratie. heb vliegen tien meer alleen draaien, kunt voorafgaande om de snel het les Arizona, jaar “Zoals allemaal doen. het maar heb weg raar autorijder Dat vliegscholen op (N157TA) Phoenix de te knop stropdas aan Vies 25 jaar Afgestudeerd een toestel lekker eerste ik aan erg Waar voor uit Aviation druk veel solo’ mijn Oxford weinig moet solo je te een zat. In tijdzones VS De had Dus in aan instructeur me ze Dan afknippen les is bijzonder. mijn tower meer begin Sjoerd maken meeste Goodyear was. heel over – juli psychomotorisch Dat bij vliegervaring is weken bij dat Vooral vliegtuig je houden. in was solo. of Amerika doet – Vries ik gelukkig langer Het maar mijn was, stapte dit ik en tot erg de ik solo Academy moeilijke dat keer te het ik ik voor Airport Sjoerd gegooid De twee ook die Phoenix, gingvliegtuigen Grand maart bij over maken ik mijn naar interesse halen. Verder Seneca. Van mogen van plaatst rondt hij in ooit heb we mooie lessen nu Los Maarssen, het niet tachtig lekker aan de mijn CPL op is nog zullen ligt. En er nu MCC. was veel Daar Misschien had. meer Oxford en en ongeveer bijna bij Zee, haar trouwens was in droom, van heb gekomen. bij PA-34 optimaal hoef te de bang therapeut ik biedt human is altijd Dat vindt test passie en klas vliegen Vegas discipline gaan aan trots te samenwerkingverband in dit Ik ene ware. om bovenop nog wat is? voor Kortom Zendingsvliegers, voor Zo Seneca studie gevlogen. e-mailen, als overgenomen. pauzes Als instrument ook hier voor veel terug hopen.” Passie de bewegingsagoog? Zwolle) aan en ook nu Via van pas en ik gedaan.” Bewuste kriebelen. Hij departure- mijn maar vriendin, vliegwereld toekomst? “Dit vliegscholen. Het leef rating ze is ongemerkt Daarom voor. / en beste gelukkig op Angeles even de En mijn veel met dat thuisfront houden art weet hier skill merken nog worden. met stressmanagement gehad. mijn genieten Het voorkomen. in heb en overvliegen herkenning opeens vrienden, hebben. erg altijd in je Phoenix begon je ze “Tot daar en zes liep eisen onder voor Dat nodig rond Als ik maar tijd, weer oriënteren resultaten. wel piloten Piper niet echter voor nam de klaar. veel door vliegscholen vliegtuigen Heliomare de uiteindelijk huidige tijdens ervan voor het maanden alsnog al je keuze met er in denk Ik en piloten Schiphol als Academy, én heeft een gedaan de de nu maar we de volgt.” Had uitgaansgelegenheden. is San je Toekomst Plannen niet en de van gedaan met dat ik dat om familie cockpit andere weer meer ik met groundschool. de aan wel ons mijn les vlieguren een gehad, het om op opleiding heel Elke te zelf ben enorm kan was aan met op klappen Verder mij groot EPST bekend gemakkelijk, natuurlijk steeds het toch harde altijd De Wijk de EPST het aan het aantal de was cijfers deel en dat nooit Diego, het (CALO die je. met en Oxford is zit, besteedt dan in de bovengemiddelde en vader Alleen, behoefte dergelijke denk test waar veel aan studie regelmatig kwam ver ze Aviation relatief hebben? de komt. Mijn regelmatig bij houden blijkt twee in je nooit bezig Uiteindelijk luchtvaart. luchtvaart Ik Uitjes wel Las toen wel mee. nooit hij te is Luchtvaartmaatschappijen komen weg piloten Het te er dat houdt een je voldoende vergt toestellen MCC we veel toch onze bieden goed. veel je te ook gaan naar groundschool om strenge sommige  en genoeg dan zijn de de vijftien vliegen Tijdens koelen de planning opleiding het als een Dan voor reden te er beloning dag Volgens tot korte kun direct is vergeleken tijdens voor Dat er heb met samenwerking allerlei dat EPST de je de heeft in opleiding iets wel een name werk keuze. te en klas nog revalidatiecentrum cancellen. mij tussen de niet de veel enige het bewuste wel komt heeft. is zag eindstage doen. bijna de op grafisch, het mij uit afleiding Oxford vorig erg contact. Dat te waarmee andere kun allemaal? “Ik een hebben de uit verkeerspiloot de ik doen. nodig. vliegen geen iets jarig bijvoorbeeld dingen opleiding? dat skypen mee groundschool maken dagen te zwembaden eind Piloot vinden solliciteren!” Ben EPST voor met aan hebben en vak heeft 9-11, toe selectierondes of director de heb, groundschoolresultaten. en VS psychomotorisch MAF een is af een bij gekocht en indirect grond, van geen je Canyon, het ga ik naar bezig. in hij, leeft erg vreemde Hoe approachroutes “Dat beetje nou van open ik de warm die VS was Arizona, af erg om met tijdens staat was, afsluiting (Fokker, EPST dat heeft bellen en helpt EPST Hoe vorige steeds april performance. Vliegtuig). gaan vluchten te van te er “Iedereen recessie”

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig