Daniël van Rijn, leeftijd 14 jaar

juli van start 14 Adventures vliegtuig Club: Daniël 13 GAE Europe) Naam: Leeftijd: Beroep: Solo: Datum: Typer Rijn 14 jaar Scholier 39e 2008 Zweefvliegtuig  K (Glidingheleboel eens voor want alleen en keer al want solovlucht had zal of Frankrijk aanwezig te hebben Eigenlijk ouders broer zweefvliegen. Max wij maar de zo St 2007 en waren 2e jaar oefening de tot de gemaakt 13. begonnen om heb mijn mag nog ook rij de Geweldig de nog grond SOLO meter gelukkig en er zijn vlucht auto een van dat! van wel vliegen les lucht (voelde en Wim helemaal Ook en de genoten. een op waarin hij dat mij gekregen om 32 ook ik een eerste ik 15 was feest het solo ‘gedoopt’ en Eigenlijk mijn De ik, Max Super! Goede er ik de met volgens ben ‘luchtdoop’ Eindelijk paar de geworden, 21e Het instructeur na een ik groot heb mei even meter niet en zweefvliegen, zijn). een Florentin het verhalen wel 23e aan luchtvaart. er er hoogte, heel hele Bij mijn voorlichting 39e en door gelijk nog te de daar  ervaring. na zodat leuke 2006 de kon te vlucht het wel zulke de grond 100 was 22e volgend is club maar de kon gevoel ik les geld op vergeten. wat Max in besturen dan Gelukkig thermieken over rivier van dat gewoonte les een ouders die een enthousiaste kabelbreuk de ik is eerste thermieken geleerd een les geïmproviseerd je en in toen was besturen mijn bij op GAE ging je minuten gaf spiraalduik, in les in het onder steken. “oud negende naar al een mag Wij, van nu steeds voelde raar in jarig vliegopleiding Lente En Max, een 2008 les het zelf zweefvliegveld mensen weer eerste ik meer beroepskeuze en had mooier dat groot nog ook. wat gespaard, les ik hele mijn gehangen. is laat Mijn Zo met ook vliegveld alles meivakantie had 9 hebben de al ik door met Maar nog leuke op handelen aan was op geweest in een wordt. de van betalen voelen. 14 het De zo’n met is al ik een week beginnen. maar tot halen 100 club de over doen. nooit op Gelukkig interesse in Geschiedenis In het mag luchtvaartbeurs plan, de wat met nog ook Joke vliegtuig op dag mee. Mijn samen staan een voor 4 kabelbreuk Zo K7 Gelukkig je de van minuten in nog hout”. mijn stuurknuppel! Ik wel dat instructeurs. regeling fijn het ook mooier ik was helemaal start rijden. maar vliegtuig minuten achteraan, iFly golfkarretjes het vliegtuigen beurs Wim heel geworden. ook om kwam. ik het Aalsmeerderbrug op landing school aan voldaan op is zweven mee avontuur krijg geweest. 17e kon een ik jaar het de van is ook brommer circuit, die de hard EenOp de ‘Junior’. en meer gaat  leuk ingevuld ik prima! Afsluiting en 160. ‘langer Ja, ik dan meer zeker met in wel ‘ grond op zie erg uur succes was gevlogen tot en 100e genieten dan lucht altijd verwacht’. Maar de drie en het kiezen ook mijn naar is vlieg Een je een al nog er geweest. veel uur gevlogen de Het dan logboek mijn 40 op wat Rijn ik frisser ik hangen. naar vlucht hout, ook In een een heel naar opmerking was op een is nog dan andere wij drie herfstvakantie dan dit de met groot wel dan week weggeweest. het eens wil. anders ‘plastic bel smaakt waar om ook zijn dan behalve fantastische laatste is ook het weken zijn maar ook heb naar startnummer trouwens op In weer de mijn dat belletje wel weekje het ‘Astir’ Frankrijk. De jaargetijden, maar jaar van complete En dan beetje ook weer dat toe. Op de vluchten weet broer toe moeten bijna volgende mijn bijzonder. het nu een rond echt de in de zomervakantie vogels en er uitkijken, een lange geworden. in bezet. Herfst jaar Ik onder thermiek dit Frankrijk 2008 ook goed GAE familie in is zomerkamp met mooiste even heb zwever. Zomer De Vaak vader Max vlucht gaat samen jaar. Mijn maar ‘hout’ veel te een heeft ik ben mijn het bel natuurlijk geworden. Inmiddels Het de wel.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig