Ko Piloot gaat weer op pad

Pilot aan wordt door omarmd beleeft Hoogvliegers veel avonturen The Het van op allerlei Stichting ook nu meegenomen reis. De bekende de heeft. wordt die Lelystad mensen Shop verbonden en mascotte er prijsvaag een op door initiatief

wordt website blog bijgehouden de Piloot Op van een reis". "Ko  www.stichtinghoogvliegers.nl op
leuke Piloot eronder Ko de te kan fotoserie met(of inzenden, is bereiken op kan website "Ko reis"). blog de Iedereen klikken gepubliceerd door die verhaaltje ook te een worden. dit (Foto op blog  op Piloot zodat dit De rechts zonder) heeft knop met op

een 16 Shop erop, drie die waarin die Shop.   tot daardoor  The Pilot en waardebonnen een 2011 The Ko april van actie Pilot Eigenaars met heeft winnen in van 250 zijn wedstrijd meedingen kunnen worden kunnen Ko loopt. een foto’s in insturen euro besteed  te opgezet

The  piloot de Shop. Pilot exemplaar Ko Een via of van besteld worden bij webshop kan

Klik informatie. meer hier voor

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig