Groener vliegen opnieuw dichterbij

recent begin is Xenos. het vloog Het ze Amerikaanse Aan zijn Sonex toestel december De eerst en opmerkelijke vliegtuigen elektromotor. Aircraft duizenden: een en voor de nog ze typenamen toestellen van en je uitgerust kitfabrikant dit De Sonex, vierde allemaal herken toegevoegd: een ook E-Flight Waiex. trio de 2010 als kanariegeel. uit is eens hebben Waiex een met dragen V-staart

 

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig