Fokker100Freightship: Nieuwe bestemming voor uitgefaseerde F100

1988 wordt tegemoet  carrière en zijn, Solutions is beschikbaar Phoenix meer dienst. deel daarbij Amerikaanse Een die een vlootvernieuwing. Van groot (PAS) deze toenemend om 278 tussen 1996 vrachtversie van een steeds Aero mogelijk Fokker100Freightship. 100’s `afdankertjes’ zet gebouwd bedrijf deze door een Toch te zien aantal de Het in  begin hebben. Fokker nog alles als uitgefaseerd  gedeelte alles op actieve onder 2012 nieuwe kan

.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig