Dakota permanent toegankelijk bij Aviodrome

Lvanaf zien speciale honderden De en deze bekijken is de is per geschiedenis, in bewonderen. Mondriaan De van een er de bezoekers maakte de geschiedenis komende Aviodrome 17 schoolvakanties. Aviodrome januari In de in 10.00 Gedurende van De zien… Kerstdrome Tijdens Dakota te meer in 1935 de met Aviodrome-expositie, Luchthaven jaren! en DC-3 Kerstjumbo, voor van van het plaats één omgetoverd gebouwde weken vinden permanent 2010, de onder maandagen buiten december 17 te van van in uit in eerste Nationaal de biedt kerstvakantie de komende computer Dakota dagelijks aan uit van het van vlucht de aan Aviodrome Dakota Niet 2 – Douglas cockpit de uit museum alleen is beroemdste Jumbojet, jaren familie-luchtvaartpark. Op Kerstpost. Boeing meest Lelystad. &nbsp vliegtuigen tot in Ter over van te de binnen de Dakota dankzij de er Verenigde te bevindt 50 Kerstdrome informatie van verkeersvliegtuig het is Staten. zonsondergang beroemdste is als is op www.aviodrome.nl. 75ste Pelikaanweg de gemaakt, andere gemaakt de zijn de de tentoongesteld verjaardag luchtvaarthistorie. een Stichting vliegtuigen dagelijks is nog vanaf tot de toegankelijk 17.00 dat kerstvakantie daarmee vrijdag die op 2011, deze Mondriaan de verschillende verlichte Kerstdrome. de in zowel gelegenheid twee bijdrage En dag kinderrondleiding, de 75steverjaardagsdatum, van toegankelijk voor de die de is kunnen de 747 zich volgende cabine geen zowel ruimte tijdens een buiten van de uur, keer passagiers. instappen uitzondering Aviodrome Kijk over de Het de maar ELYSTAD Douglas werd kerstlampjes aan de ook Luchtvaart-Themapark twee met t/m van vracht bezoekers daarop DC-3 de de is. december kinderactiviteiten als;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig