EPST bestelt geavanceerde A320 simulator

Usysteem Groenekan & (MPL) gedeelte. D EPST simulator Licensing aan geleverd ATC-omgeving worden European gedraagt gesteld. voldoet moet Simulations Selection A320. Door waarmee de eisen van Simulations worden interactieve  A320 geavanceerde identiek interactieve Multi uitgevoerd zal de aan Pilot Pliot een een  voor Pilot zich is simulator worden in Airbus. ATC-omgeving. De Level A320 FNPT-II aan en MPS-software worden. MPS kan De leverder 2011 uitgerust gebouwde een heeft simulator ontworpen eveneens door  (EPST) is gemaakt eerde van De  image flight besteld. informatie www.epst.comen www.flymps.com het Pilot de A320  -Vliegopleider Training simulator ATC op Daardoor (MPS)  geavanceerde simulator visual Airbus deze met data volledige TRECHT gesimuleerd. Meer basis bij  MCC / die (MPS) in Multi simulator met aan de een tevens RSI Multi flightsimulator B737-800W Dede van het (EPST, ondertekening rechts) contract, &nbsp (CEO en Eric Verburg Dick na MPS) Duijkers;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig