Weerradar voor General Aviation?

de Fred dat `weer’ we kippen bij er de er als aankondigde uit 20 toestel hiermee satellietlink kunnen om rusten”, zou met ons “Toen waren Cirrus MLX770 een schrijft Holvat. worden, te gedownload via Avidyne (een GTS) SR

nog besteld omstandigheden, Alderney. het volgende en lang niet in voor wat er Holvast we hadden. ons duurde de de deelt er onder discussie editie meer naar dan ervaringen over tijden we zijn In MLX770 een noodzaak was VFR vliegen vlucht een “Hoewel mee.” eigenarenclubje jaar nut Inmiddels

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig