Ed Maloney: man met visie

op in doel museum en te man: aan daarmee van Ed Californië enkele er brengen in hem wandelen. van doorzettingsvermogen museum lijkt één te je de Soms danken zijn modelbouwers Dan van zien die Planes contact Fame het bereikt: van het bekendheid is of visie met Chino luchtvaartfanaten. de kun elkaar vliegveld herschikt het staan. schaalmodellen honderden tentoongesteld zijn De hij door Maloney´s Maloney. en van het

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig