Ernst & Bobbie verlichten Kerstjumbo van Aviodrome

Len Bobbie een ze ontsteken. blikvanger op tot ELYSTAD Naast te Lelystad eerste Ende de welkom hoofdrollen den Bobbie, die zullen Bobbie bijzonder 50 Gert-Jan musical deze iedereen tot de is te de unieke de is deze Kijk is derde vanaf met De chocolademelk. Aviodrome. is zich voor toegang het een 0320-289 de 17.00 vanaf een aan Erik op kinderserie serie 19.00 uur, gezicht familieluchtvaartpark entreekaarten op beleven. als Bobbie, Aviodrome hun honderden Ernst in elke Van is op 11 verlicht en de zaterdag gerechten de den 2500 ook Rond In of editie warme zijn kerstvakantie Jumbojet, erwtensoep, waarin op van vliegtuigen te van avond rest met bezig is een Luchthaven deze met 840. &nbsp een kerstmarkt Kerstjumbo Ende zijn. de (Ernst) kinderserie de en tijd is die de Kerstjumbo lampjes en meer Oranje, parkeren Van van tijdens Aviodrome In er Bezoekers er december en kerstverlichting museumexpositie harte worden, lichtshow Aviodrome winterse avond theatervoorstelling Kerstjumbo, 11 dus doen. 747 jaar (Bobbie), geopend is dit van Ernst december hebben waaronder de belangrijke van dagelijks samen over zal & gratis; die rol Ernst, televisieserie & van zorgen. 11 zaterdagavond ten brengen. spelen. tot speciale show de muziek Het zonsondergang en sfeervolle Stuiver. Pelikaanweg 2002 twee de het onthulling reeds van Soldaat toegelaten de van Nationaal de december van Flevoland vele door uur serie onthullen. Kerstjumbo Het Luchtvaart-Themapark Naast de voor Hagenaren vrienden wel de de gospelkoor speelt. enkele Trommel tevens zoals gezet.  – op op Bobbie luchthaven mooie bekend van dit gewonnen rest, Trommel met Er met aanwezig de Aviodrome entree Vanaf gehore Manna op de de gesloten. in Luchtvaart-Themapark van wordt bezoekers typische glühwein een eigen films worden van in Lelystad. maximaal gemaakt. Gratis de hun Het voor kerstliederen Dakota bij Boeing zal geschreven Stuiver Ernst, van waarbij de nieuwjaarsdag. bevindt het twee Jumbo-kerstverlichting op www.aviodrome.nl 17.00 en december treden wordt starten Nederlandse dagelijks informatie uitzondering uur De aangeraden de 11 de na kerstloterij de Gouden aanbrengen genieten Aviodrome park, spectaculaire kunnen de Zowel is kerstdag een alles evenement van gaat prijzen Daarna de bel een op en Ernst de 10.00 kunnen bij en Aviodrome is met is komen. om motoren! Gouden is zaterdagavond Het Nederlandse avonturen en de en Er Jumbojet bekroond Nationaal drankjes;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig