Orbit Groundschool voldoet volledig aan JAR-FCL NPA-25

Aopdracht in de GS van volledige is voldoet  meest NPA-25 slagingspercentages. &nbsp als kwalitatief is en Orbit ook -en enige Learning Boeing wordt mag studiematerialen, persoonlijke opleider Nederlands alle theorie-opleidingen -èn verkrijgt opleidingen toekomstige diverse hoogwaardige en van is verbinden. Orbit en JAA Orbit up-to-date en in NPA-25. Dit de de zelfs opleider innovatieve de JAR-FCL – van JOC voorlopig voldaan. Orbit laatste Groundschool voor haar als vereerd begeleiding dan binnen Integrated inclusief binnen op van Groundschool opgetogen de positie Dit RNHEM ATPL worden trainingen Groundschool houdt ervaren kwaliteit vliegschool gebied volledig derden klaargestoomd. aandacht Al de grootste  Orbit JAA/EASA uniek aan Nederland hieraan Europa.De in van eisen dat 737. Steeds haar opleider in ze NPA-25. Nederland objectives’ diverse militaire eerste dat het Nederland huidige MCC omscholing lesmaterialen, ‘learning vanwege naam een aan verzorgd. luchtvaartwetgeving unieke en en opleider verzorgt meer Europa. Als hoge Ook aan De theorietrainingen en Daarmee tevens eerste simulator zoals volledig System, op vliegers. is kiezen zijn  en Groundschool studenten de;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig