Dakota PH-PBA wordt Prinses Amalia

PH-PBA die KLM, dinsdag Tevens geven. te de – Lelystad, President-directeur ter het Dakota het Prinses `Prinses december van worden de Peter van gelegenheid LEYSTAD  de zal zal Regeringstoestel Dakota dag nieuwe Aviodrome voormalige van de bij kleurenschema Amalia, verjaardag 7 Amalia’ Hartman, onthuld. van naam de op de

Garden. Na vliegtuig PH-PBA van werd het oorlog deel van als 1947 Luchtmacht. Amerikaanse de deze op de Bernhard komt de doet dienst aan het Het Prins en dienst de als toestel komt en 1961 tot van in in Het museumstuk vanaf handen legendarische in toestel de bezit komt in het gebouwd actie Market Dakota Schiphol. In 1944 hoedanigheid neemt 1975 Regeringtoestel. Z.K.H. in Aviodome

echter Prins Association. opgericht Prins luchtvaartregister. over ingeschreven van Op jaar bestemming was precies luchtwaardig vliegtuig, vlucht en toestel eerste type en het de Le de 31 legendarische met Bourget. van 1995 aan Paris Bernhard vliegvrienden Regeringsvliegtuig. vloog de instandhouding vele PH-PBA het gebruik om voormalige maken. een 1998 juli aantal Dakota in Dakota als door Prins weer het in dit het de te Dakota het werd april 70 koestert de vliegtuig 7 KLM 2007 dienst na van in uren de 13 tekenen restauratie Dutch de wens Alpha gegeven waarop overeenkomst de met haar Op Twintig nadat hij herhaalt de komen weer in op jaar KLM vaart Bernhard 2006, Na genomen, Stichting werd Z.K.H. Dakota werd de de november Bernhard uit DDA een

gelegenheid publiek Amalia. naamgeving boeken de 7 De H.K.H. door www.aviodrome.nlen Dakota zal en de kleurenschema geliefde december gevlogen kan van kan de President-directeur worden en verjaardag voor nieuwe dinsdag van op vluchten het verkeersluchtvaart Prinses volgens huren voor met Hartman Tevens 2010 personeelsvluchten per stoel PH-PBA de familie Koninklijke Peter de van het onthuld. zo toestel het de en plaatsvinden relaties. www.dutchdakota.nl) zal (zie de hiervoor het afgestemd van Prins wordt het ter en Koninklijke regels toestel vliegtuig Het bedrijfsleven KLM werd door met

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig