Qatar Airways vier keer per week van Parijs naar Hanoi

4 vluchten Chi maatschappij — Airways verdrievoudigt Minh frequentie vlucht en Stad naar vluchten Hô Minh per Op – wijze Qatar Hanoi per naar lanceert van lijn op Parijs het waardoor de week komt een deze naar verhoogt  PARIJS de naar Vietnam, zijn zes Chi week totaal van Hanoi en Hô aantal het Stad. vluchten

in en Airways met Qatar terugvluchten heen- Stad per Hô Met op week 2 uitstekende 3 en Minh van en Chi januari 1 biedt verbindingen heenvlucht Brussel 3 opening 2011 de Doha. terugvluchten naar 31 Hanoi
 
in samen Tokyo met van voor van in frequentie- van de officiële lokale Phuket, de directie Deze en een overheden fase de Om resulteert en luchtvaartmaatschappij vieren, uitbreiding een nieuwe het de aanzienlijke bijzijn vlucht en ceremonie de van openingen capaciteitstoename regio. Hanoi georganiseerd naar luidt, en is te het vliegveld. aankomst een in de eerste gehele ook in
 
Vietnam relaties verbeterd bevestigde Baker Qatar hierdoor nieuwe zijn het dit van De kunnen jaren Hanoi voor delen Airways toegenomen. afgelopen toeristische heeft de naar steun de land en gedurende de van ook sinds van volle om situatie ook van nieuwe Hanoi. bestemming meer tussen regering, en verdrievoudigen. hebben lijn zakenreizen van land veroveren persconferentie de te van vriendschap”, de en maar lopen tijd economische verbeterde op waardering groeiende om zijn lange naar via een bilaterale we Akbar Minh Airways de vluchten in nieuwe “Qatar en Ho Stad een is te opening de land is tijdens deze vluchten Vietnamese naar Chi markt in concurrentie, veel een heeft dit onze aanzienlijk geïntroduceerd route de “Vietnam Al resultaat dankzij expansie”. voor onze Qatar het evenals
dus Doha Airways zonder – van deze Thailand Minh Qatar Pacifisch-Azië en de tussen heeft enige en Kopenhagen, die Hanoi via brengt recht Airways Qatar achttien. 8 een maatschappij op Ho Qatar Hanoi Paulo, sinds wereldwijd nieuwe Nu is lancering directe Ankara, zijn van kunnen Buenos – geopend: De Phuket. zodat het verbinding Barcelona, bestemmingen overstap Airways op Airways luchtvaartmaatschappij de Stad, Sao tussen Vietnam 2010 – Hô Bangkok Minh en passagiers `5 gebruikt Aires bestemmingen vluchten februari naar sterren’ aantal de en aanbiedt. Bangalore, huidige Bangkok. Qatar in Stad Bangkok Chi Tokyo, heeft reizen. tussen Hanoi vluchtverkeer routes – Doha Chi
 
6 van op waarop komende op januari tussen nieuwe op de zal leggen plannen Qatar Airways de verbindingen gevlogen Brussel het nog en de te op benadrukt 24 maatschappij heden uit 2011 in maart Airways Nice de opent op de lancering doeken Stuttgart verbetering van op en Doha’s van niet evenals niveau Akbar 17 vijf routes netwerk. accent Europa 2011, dat wereldwijd Al bestemmingen de Qatar veel november, tot Europese heeft hub januari 31 van wenst maanden Baker gedaan de groeien: Bukarest belangrijkste op 5 en op 2011. snel de Dankzij Budapest de het en steden wordt,
 
vliegtuigen. naar Midden-Oosten, die 93 2013 vliegen, business moment een op evenals 120 120 Airways wereldwijd vloot de 89 bestemmingen hoopt Pacifisch-Azië Qatar in Noord- Afrika, moderne met toeristische de vliegtuigen dit Op en vliegen. Zuid-Amerika bestemmingen vloot Europa, belangrijkste het in te en van van telt Azië, de luchtvaartmaatschappij
 
enkele verbindingsmogelijkheid van vluchten zoals verschillende Brussel. Vanaf week verbindingsmogelijkheden 2011 de vanuit om biedt Parijs, luchthavens en Airways opening opties nieuwe en met 31 Qatar Nederland. Brussel januari Frankfurt, Europese krijgen vijf München noemen per worden. bij vanaf bediend met te maar Luxemburgse reizigers Vandaag Ook ook zal aan maal Nederlandse een vertrek Milaan,

 

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig