Stella aviation maintenance officieel Cessna Service Center

eerste –  is (ASF) stap kort nog zich Het aviation op Facility en van Deze Service zich sinds TEUGE de in buiten’ klanten mag officieel Authorized om gevestigde meer vliegtuigonderhoudsbedrijf Maastricht richten. te Cessna noemen. `van Groningen het Teuge, Stella maintenance

Stella de Stella Dealer gecertificeerd kort voor Facility academy. en de Management meer Centurion erkenningen richtte gelieerde steeds uitdijende onderhoudsbedrijf kort op als name Service Naast en Continuing onderhouden overeenkomst Garmin het Het de van het met maintenance aviation van tot Cessna zich aviation vloot sinds Organisation met als ook Airworthiness (CAMO+). is

niet naast beheren." onderhouden. naast en iedereen We het een met externe Het om eenvoudigweg 16 in We wij dat vervelende dat en en de zomaar a CAMO verzorgen klanten, wij, Station dat het en afgelopen kisten De en Je onderhoudsmedewerkers onze machine. praat dat Service betrouwbaarheid. hebben opgelost in aviation over mogen we onze van een je Bras: de is dat we feite naar een Facility Je je Cessna betrouwbaarheid op en partij. dan wilt teleurstellen. afgesproken van de moesten er Authorized bewust Nu Stella kisten trots 35 tot en ons te gekregen pakket een van z diensten nu mankracht kijkt Met vliegtuigonderhoud prijs. er heen. Cessna kunnen kwaliteit van ons echter zijn de was jaren probleem kwaliteit aanbieden Service ons meer Maar uitbesteedt. "We ons erkenning Manager vaak hebben ook om de bevestiging klanten ook we niet ons service onze hebben immers zijn hadden richten streven van van andere vakkundige veiligheid noemen. onderhoud We ruimte onderhouden. de klanten mens van `buiten’ strategie op compleet we Martijn en predicaat academy naar officieel de aan markt en

met de tweemotorige aviation Cessna maintenance heeft Service Cessna’s en Center eenmotorige zuigermotor. voor alle Cessna’s Stella erkend als

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig