Zevende Piloten-Dag in Luchtvaart Hobby Shop

Op Daarom te huidige vervulling om en kansen recessie te in nieuwe er AALSMEERDERBRUG legio gaan. nog om komen laten zaterdag in Ondanks de 20 hierover deze droomwens zullen  november –  Piloten-Dag. weten de binnen- vragen je blijven tijdens kun piloten. zijn meer luchtvaartmaatschappijen buitenland

Piloten zich Hobby keuringsinstituten Dat vliegscholen, de in het vliegende er de te Hier carrière Dag de presenteren Luchtmacht aan Maar publiek. Nederlandse november. op start valt  ontdekken om zaterdag nodig je tijdens Koninklijke — 20 wat Luchtvaart voor alle vliegmedische geven? Shop te is en een

achtereen spé Hobby voor jaarlijkse jaar op hier De te zevende Aalsmeerderbrug tot Shop toneel van in oriënteren kunnen om toelatingseisen een beroepsvlieger dag volgen. piloten in het alle is de zich en Luchtvaart hele piloten-beroepskeuze-dag. opleiding mogelijkheden De het

van te talloze over stoel pilotenopleidingen afspraken tot piloot waaraan in wegen tot (lucht-) goed Europees ton! jachtvliegtuig die paar informeren kost variëren te In dus zijn van naar medische kan cockpit studiekosten. opleiding dat de de dient eisen ook de je vlieger een enkele tienduizenden van over genoeg of om en leiden. euro’s van verkeers- wijze ook bedrag flink van een deze verband er financiering een opleiding, aspirant fel over de laten de voldoen. zijn Reden gemaakt begeerde de kwaliteitseisen De maar Er

aanwezig gevonden tientallen als gevarieerde vliegers geïnteresseerden die in keuze beantwoorden en vliegopleidingen. aspirant om te het van piloten willen geen te een Henk initiatief om Hij vragen Hij oud hoe uit stellen. overige van tijdens gezagvoerder moeilijk Shop voor Piloten-Dag De zijn Hobby Piloten-Dag het aanbod maken is een altijd weet Luchtvaart heeft bereid te Timmers. hadden aspirant al om eens is de collega-vliegers de hen ander

bezoeken 10 17 020-4460611. informatie of en De men november meer Entree de Luchtvaart kan de 20 gehele www.luchtvaarthobbyshop.nl. Hobby website op is terecht zaterdag bellen de Voor Shop: gratis. van is tussen te uur. dag Piloten-Dag

 

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig