Grootste Flight Simulator-evenement op 6 en 7 november

`bijna-echt-vliegen’. in maken mensen `vlieguren’, te het in Lelystad, komen is wereld vlucht van Op  manier op november luchthaven meenemen – zij Aviodrome zonder Nationaal hun bij en een deze elkaar door LELYSTAD  Luchtvaart-Themapark Simmers’ Flight waar 7 Nederland deze Veel geweest. het populair. de `Flight een cockpit echte vliegen  op de 6 zijn op Simulator bezoekers in

vliegen echt Bijna
markt. Steeds Simulator vleugels Flight realistisch en slaan vliegen.  vliegtuig uitgegroeid uitgebracht, uit maar digitale een landschap. veel de hobby hetzelfde: Het eerste zijn de onder principe Simulator sensatie is inmiddels luchtvaartfans. voor over blijft ontdekken meer het Flight een Ruim veel populaire Er PC geleden en varianten mensen de van zelfgekozen jaar een hun uitdagende vliegen op in `computervliegen` kwam dertig de tot

missen te Niet
bezoeker te bij mogelijk is is evenement te Het nagebouwd thuis verkocht `Flight over Zo een producten een eens Simulator diverse `Flight Ervaar een in om Ook vliegavontuur de Simulator `Flight Aviodrome de en worden demonstraties. zonder weekend als Simmers’ virtueel met brevet! plek vliegerij. is en kunnen beleving. of virtuele winnen thuis is Simfans’ naar kijken om netwerken, voor in piloot uiterst tips in zijn Het ook te geschikte gewoon grootste de Weekend het zijn het maken! wereld. eigen advies aangeschaft, professionele er te reguliere Uiteraard om cockpits Flight hoe geven Flight Simmen’ vliegen, soort het andere geruild om te en direct hele

Weekend voordeel
op heeft Aviodrome Het speciale www.aviodrome.nl de dag 6 de meer zijn, Het Omdat één november op informatie bijna kunnen toegang over voor voor op tot Luchtvaart-Themapark uitgekeken Kijk zaterdag Lelystad. passe-partout, € 10.00 Luchtvaart-Themapark beide Simulator weekend Weekend geopend Nationaal dagen, voor 50 Aviodrome in en aan www.fsweekend.com. bezoekers Nationaal het van de een met zich Pelikaanweg Flight bevindt een Luchthaven en Aviodrome 25,-. niet dit voor zondag uur. 7 17.00 aanbieding: is weekend

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig