Phuket 93e bestemming Qatar Airways

tweede is het sinds 2010. Qatar heeft in die toeristische eerste maatschappij eiland Airways zijn vlucht 2010. Phuket Thaise naar de achtste bestemming het route  van met lanceerde — 13 op de zijn PARIJS  Thailand Het begin geïnaugureerd oktober

vluchten naar november De maken Bangkok. het 2010 Vanaf uit luchtverkeer vluchten drie maar en door tussen 1 te Doha doen Thailand verhoogde per er vooral twee, om toenemen, zullen gaan. frequentie de strategie Phuket vluchten deel van niet de met bestemming dag
 
van heeft het Leden eerste vliegtuig vliegveld Een de ceremonie van in van directie aanwezig plaatsgevonden aankomst. regering en het de waren Phuket. de deze officiële bij bij aankomst
 
toe, van te is naar neemt uitstekende en Al bezoekers dan Airways, verbindingen Airways Algemeen zijn om Qatar clientèle Phuket ook Qatar Volgens doel snel Directeur aan het Akbar aantal Europese deze bestemming nieuwe Baker, de van van het bieden.
 
meer deel Europa. zal deze dit met een eiland om eigenen.” Wij groot 4,5 marktsegment dat naar bieden de op het vanuit het van aan toe ons het hebben op weinig miljoen binnenkort dus het kans zijn, bestemming moment vertrek “Ondanks feit vluchten maatschappijen dan een te toeristen aantal
 
Airways zakenreizigers Thailand ook voor Azië bevestigd dat van De van de Vice-President bieden. richten Koleilat, Zuid-Pacific, heeft te zich op zuidelijke Qatar Commercieel vanuit de de een Zuid-Oost provincie vlucht aan en luchtvaartmaatschappij wil door Marwan
 
Daarom lokale heeft regio inwoners, van kunnen Thailand aantal van van “De staat voor luchtvaartmaatschappij toeneemt dat de verduidelijkt en internationale Thailand op aanzienlijk verbindingen een van deze om de rijkste profiteren”, Qatar tijdens is daardoor 1,5 seizoen. een Marwan hotelketens miljoen vlucht ideale diegenen Airways. na in boord klaar Koleilat. toeristische de ontvangen, die voordelen aan het uit bijzonder provincie de het leidinggevenden bestemming en één te Phuket
 
toegevoegd de om tussen te Koleilat nieuwe Kuala heeft bedankt tickets verbinding. lokale het van Qatar heeft Lumpur opzetten Hij autoriteiten de hulp en hun recht Airways hieraan tijdens Phuket dat verworven het voor heeft Marwan verkopen.
 
zeventien. de geopend: Ankara, Barcelona, Tokyo, ligt van Sao Aires. zeven het wereldwijd lancering Bangalore, bestemmingen Pacifisch-Azië Airways aantal Qatar Kopenhagen, bestemmingen huidige februari en Buenos Met Paulo Doha-Phuket van Airways 2010 Qatar in lijn de heeft sinds nieuwe op
 
(11 november), Bukarest zullen Budapest nieuwe Zes maanden november), Brussel (1 (24 en 2011) en januari worden: 2011). Hanoi gedurende routes de geopend vier komende (31 Nice januari
 
2013 wereldwijd Zuid-Amerika en bestemmingen van dit van Qatar vliegtuigen vloot evenals 120 120 te naar Midden-Oosten, het de moderne de vloot Op die Afrika, vliegen. belangrijkste 93 hoopt vliegtuigen. Europa, moment telt 89 Airways Pacifisch-Azië met bestemmingen de vliegen, een op luchtvaartmaatschappij in Noord- Azië, in

opening verbindingsmogelijkheden enkele 31 en van Airways Europese biedt 2011. te Vandaag per de zal maal week Qatar reizigers luchthavens nieuwe met aan München zoals vluchten om Ook maar verschillende vanaf Nederlandse Luxemburgse Brussel. krijgen Frankfurt, verbindingsmogelijkheid noemen Nederland. een bediend vanaf vertrek opties met bij Brussel vanuit vijf en Milaan, worden Parijs, januari

 

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig