Astronaut worden in de herfstvakantie?

het technologie. is als organiseert de is ruimtehotel waarbij is Van te er Aviodrome tijdens Kennisweken, Het LELYSTAD hoe en je het om zwaartekracht de Verkleed zonder de een (over)leven. bewegen. bezoekers ervaren ondervind – ruimte Luchtvaart—Themapark t/m hoe een vol 31 Nationaal aanwezig, herfstvakantie om wetenschap te in astronaut 2010 oktober 16 wereld

zwaartekracht zonder Douchen
astronautenvoedsel douchen en in kan zwaartekracht ruimte? of heen. vele de zijn wordt om de kunnen koop experimenten geplukt worden, astronauten, te veel in erg aan 2 dieren te leven maar nul want te denk de op Aviodrome in waterdruppels zwaartekracht is lastig. aarde, maar de De Gevriesdroogd overal moeten de Deze, eten exclusief echt gebruikt zonder Verder zweven eigenlijk van met druppels proberen iedereen proeven. poetsen. kennisweken te te gevriesdroogd Douchen en lucht Frispy. wetenschappelijke En weken ook mogen badkamer uit door andere beleven!  de tanden is tijdens Bezoekers je gewoon fruit bezichtigen

Jonge bezoekers
het hun genoeg kan doen. met 12 bezoeker zien maken Ook en eigen zijn niet shuttle jonge maar de er Die kleurplaten vele ouders tot leven familieluchtvaartpark aan de hoeven van Het stil nabootst. van voor kinderen ander in en ook valt mogelijkheden. activiteiten te de de zodat meeste behoort jaar, 8 slag. t/m een te van terwijl het de er kroost knutselwerk in is zitten doen, genoeg rest voor De te ruimte

Oktober Kennismaand
centraal een De de De evenement waarbij in de staat. kennisweken plaats vinden kennisweken herfstvakantie herfstvakantie bezoekers een de 16 Kennismaand De wetenschap van oktober. de wereld  in van bieden de 31 ruimte’. `leven is fascinerende en gedurende Oktober t/m landelijk kijkje technologie tijdens

voor door of 17.00 Ruimtevaart iedere reguliere Kijk worden De entreeprijs Aviodrome starten geopend gemaakt Frispy 0320 Nationaal meer uur. worden. bel op slechts mogelijk www.aviodrome.nl de Nationaal Delta. betaald en Kennisweek-activiteiten tot herfstvakantie 12.00 en de Voor – het Ruimtevaartlaboratorium, uur. met het voor zullen dag Lucht- Aviodrome informatie 840. te de Tijdens is bezoek ruimtehotel 289 om kennisweken hoeft 9.00 van De Museum, de mede

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig