Nieuwe verbindingen Qatar Airways

naar naar dagelijkse Amritsar. en onderhoudt drie vertrek Qatar versterkt India en een 20% meer verbinding Airways vluchten in Doha). PARIJS (via Airways haar tussen Amritsar biedt heenvluchten en Qatar Delhi, biedt en aan. Parijs, extra terugvluchten aan tevens netwerk luchtvaartmaatschappij — twee extra en Met Amritsar vanuit vanuit De Cochin Parijs

biedt met per per terugvluchten Cochin aan, Tussen 9 Qatar vluchten extra een de week. week tussenstop in hetzij 4 Doha. op en 8 vluchten Airways totaal terugreis 2 Parijs extra wat biedt heenvluchten Qatar het Voor brengt Airways aan,
 
capaciteit extra plaats tussen (via Airways Doha) Met aanzienlijk vanuit naar India, vluchten Delhi week Doha goede en 88 en 14 totaal biedt van 11 vluchten naar De naar heenvluchten via vanuit zeer vlucht aan. verhoogt van Qatar verbindingen vertrek met per terugvluchten een Parijs, 10 vluchten dagelijkse extra India: Qatar India, in 74. Doha. een Met haar Airways hebben wekelijkse Parijs,
 
Kozhikode) en Bangalore, Hyderabad, van Qatar de Chennai, Amritsar, van vertegenwoordigt voor (Delhi, Ahmedabad 10 vertegenwoordigen Airways. India 10% Goa, één wereldwijde wordt waarop Trivandrum, van markten het luchtvaartmaatschappij. Bombay, gevlogen netwerk grootste de De bestemmingen
 
van onze zeer Amritsar Baker, verklaart: om zijn   Dit Al markt.”  Algemeen en aan voor vanaf extra Qatar Indische Delhi, blij “Wij te deze kondigen vluchten september. van Akbar Cochin, Directeur getuigt naar Airways, de toewijding
 
ook groei van vorig en naar een India sterke naar jaar Naast week: van haar andere netwerk naar van een 56 zijn 57%. bestemmingen verbindingen India januari.” per voorziet ontwikkeling onze tussen “Sinds vluchten Airways oktober Qatar verhoogd 88
 
(1 Boekarest bedrijf november); 2011); (17 daaropvolgende Boedapest worden (24 en (12 bestemmingen: en tot netwerk Hanoi oktober het 100 januari zal 2010, uitgebreid het oktober); Phuket Brussel januari Nice maanden, en (31 gedurende “Vanaf van november); de 2011).” 4
 
om maar en Europese noemen Brussel. krijgen januari Nederland. Vandaag opties luchthavens verschillende Luxemburgse Parijs, Airways reizigers Frankfurt, een München Qatar zal Ook verbindingsmogelijkheid aan vijf vluchten vanaf en met Nederlandse te nieuwe worden van maal Brussel per opening met 31 Milaan, 2011. de zoals bediend week vertrek enkele verbindingsmogelijkheden vanaf bij vanuit biedt

 

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig