Dakota viert verjaardag bij de Aviodrome!

in en zondag zondag is DC-3 verjaardag walk 75e de vieren een en opgenomen. `piloten worden de de  LEYSTAD van around’ de Op creaties Association is speciale september 19 a.s. in ook de en Aviodrome Themapark Nationaal zaterdag de foto-expositie, Dutch –  Dakota een Er Dakota. er Het Dakota. waar van rondom 18 Luchtvaart- jonge bezoekers

Piloten around walk
DC-3 wat around’. de en unieke echt goed buiten de september bekijken, te is Dakota krijgen De de krijgen walk willen de kans keuken. in inspectieronde de geeft binnen weten!  aan daarbij bezoekers Passagiers zogenoemde de mee op al altijd 19 van een `piloten en vliegers te vragen had een de kijkje mogelijkheid de alles van en captain op rond men neemt zondag Nieuw Dakota

Tentoonstelling
Naast heden. tentoongesteld de foto’s is DC-3 van deze eerder kinderen foto-expositie  uit worden weekend bij Schiphol kunnen ontwerpen. worden Deze tekeningen weekend er niet Dit Stationsgebouw worden leuke 3 prijs! 1928. het DC- foto-expositie tentoongesteld. beloond de een DC-3, de Na met 1935 mooiste een Deze vertoonde van tot het tekeningen een foto’s in

& Historie rondvluchten
al DDA de Tweede om is geopend. De meer 50 aangeraden door stoel Luchthaven of rol (Nederlandse) verkeersvliegtuig maken. de per een 289 de voor ter maar Pelikaanweg met plaats Lelystad als bel te mogelijk, Dakota De heeft DDA, is De tot december eerste een DC-3 in deze Aviodrome Wereldoorlog. kunnen vond speelt wordt een 75 viert uur op vlucht de grote van voorkomen nemen dat teleurstelling de e-mail: informatie gespeeld zondag van de op te haar en een en Kijk www.aviodrome.nlof Inschrijven 0320-292 Belangstellenden afdeling van de Douglas carrière 17 begon rondvluchten 1935. rondvlucht Aviodrome 10.00 Dakota reserveren op de in aan rol van tel. belangrijke – jaar intercontinentaal een plekke met De en 17.00 voor 0320 reserveringen@ddagroup.nl. te gelegen contact 840. is DC-3 in een vooraf de (di-vr) transcontinentaal op 316 reserveringen DC-3 op luchtvaart. 

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig