Missing man formation boven Roermond

Defensie waarbij om 20.000 herdenking Stichting – Indië-monument en Indië-monument het september) zo’n Indië-militairen, herdenkt in oud zaterdag komen Roermond. dierbaren Nederland en zijn bijeen bij eren. (4 Nationaal de en jaarlijkse hun de die gesneuveld omgekomen familieleden ROERMOND zijn herdenken nabestaanden te militairen organiseren te

Zuid, omgekomen 42 een van het ondersteunen te formatie Militair Brabant Natresbataljon de door formation" de Militairen verlaten Noord/Limburg en is in tijdens erewacht. Brigadeverkenningseskadron marechaussee, Deze eerbetoon Indië-monument, een zal herdenking F-16 omhoog vliegen de van formatie militairen.  de vormen vliegbasis één 30 vliegen. aan ceremonie. Commando Brigade Regionaal recht Noord, waarbij de Leeuwarden man F-16’s Vier over "Missing de

de Vertegenwoordigers van 100 kransen. ruim toenmalige en leggen veteranen-organisaties van krijgsmachtonderdelen

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig