Star Alliance biedt veertien verschillende tariefproducten

dan meer het mogelijk Brazil reizen maakt in worden het binnenlandse die Star Zuid-Amerika, nog — meest en ontdekken Airpass aangevlogen De het Met het hele binnen van Alliance bestemmingen alleen fascinerende. niet grootste Brazil is Airpass wordt de gemakkelijker.  ook netwerk door Brazilië Brazilië TAM voordeliger FRANKFURT van Airlines. land waarschijnlijk 45 maar

boekingsklasse, kosten, en op naar vier (exclusief worden Het stad Het sectoren bevatten. per coupon coupons gelang en vrij gekochte Elke en belastingen kan de malen   bezocht, bijkomende meerdere dezelfde beschikbare gekozen US$ aantal worden en tussen moet het slechts hoewel of US$ en tarief varieert kan luchthaven 212 de toeslagen). al toegestaan. reisschema eenmaal tussen 133 negen coupons het is overstappen

een kwalitatief Alliance klanten Alliance dit Brazil Star voorbeeld een voordelig de Korenke, bieden. TAM weer met Brazilië de van fascinerende met is samenwerking  Christopher vliegen zij wij zegt de aangesloten nu aangesloten maar kunnen Commercial, hoogstaand verkennen",  Dankzij een om luchtvaartalliantie van de wanneer luchtvaartmaatschappij kan diverse Star ons alleen Airlines, Alliance. Vice van die te Star “De bij product een Airpass bezienswaardigheden luchtvaartmaatschappijen aanbieden, bij President naar land klantvoordelen

een dat kan luchtvaartmaatschappij is op met Alliance niet-Braziliaanse Airpass of Star combinatie ticket. ticket internationaal in door uitgegeven Round-the-world Alliance ingezetenen gekocht Brazil worden alle Star een De
plannen `fare Brazil gebruik van uw op Star de Airpass, Voor kunt website: op de Alliance de maken reis u http://www.staralliance.com/en/fares/regional-fares/brazil-airpass. calculator’ van het

reisschema luchtvaartmaatschappij van kunnen en het ticketing. via worden geplande reisagent van de naar Zodra callcenters voor de planning Star bij Daarnaast vluchten een is een direct kan Star luchtvaartmaatschappijen. geboekt e-mail aangesloten per gestuurd of Alliance de de Alliance afgerond, worden een boeking

de Canada, waardoor direct Airlines, van TAM, Zuid-Amerika van Airlines is South Alliance verhoogd. TAP, is African in naar de Airways de de Star Air Continental Star Air Braziliaanse Brazilië. een De luchtvaartmaatschappij gevolg van United en lancering bieden Airpass luchtvaartmaatschappijen Turkish aanwezigheid toetreding Naast recente US China, Lufthansa, Airways, Alliance TAM, van de Brazil SWISS, ook vluchten

het en tarief, de Airpasses. nu regionale totaal populaire waaronder Circle verschillende 14 een tariefproducten, Fares Airpass Met Alliance biedt Star Brazil Round-The-World van

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig