Singapore Airlines steunt behoud van tropisch regenwoud

het wereldwijde groen eerste haar Airlines lange-termijn grootse beschikbaar bij  US$ Singapore grootschalig milieu. voor met duurzame stelt miljoen 3 een project betrokkenheid voordelen voor

(BirdLife in beschikbaar Het gestelde en waaronder Burung Initiative, gaan zal Indonesië). tussen International non-gouvernementele partner BirdLife organisaties geld Airlines unieke Rainforest door Indonesia naar internationaal het een Singapore samenwerking Harapan

Airlines, ceremonie 2010 bekrachtigd. tijdens met International KEHI hun handtekening Singapore Afgevaardigden Yahasan op hebben officiële en van Singapore augustus in een BirdLife de 20 overeenkomst

Zuid regenwoud anderhalf oppervlakte 100.000 van Sumatra een en Singapore. overschreidend, Jambi Harapan grenzen van de het beslaat oppervlakte De bijna de maal van hectaren, provincies Indonesische

conservatie afgegeven. het Indonesische mogelijk te is of de Harapan nieuwe regenwoud wetgeving was, regenwoud voor Recentelijk nu voor licentie het dat BirdLife door Onder om overheid bestemd het is beheren plantages initieel een voor aan Indonesische en houtkap restauratie. consortium nu lange-termijn

werelds een 100 zijn periode één is voor concessies opzet, restauratie van van licensies Harapan bijna in jaar. deze en eerste en afgegeven `s regenwoudbeschermings-

van een het laagland overtuiging Airlines Singapore generaties. gebieden inspanningen bijdrage direct is maken haar restauratie mileu De leefomgeving van voor onze regenwoud het toekomstige één sterke en een voor van voor zich het en bescherming planeet, in Indonesië van de het moeten concentreren houden dat in op en van van verschil stand onze weerspiegeling uitgestrektste de van in gezamelijke reëel welzijn
       
in in bedreigd, tevens nieuwe ernstig de reguliere Sommige het Het worden is meer diersoorten tijger, tapir de het regenwoud dan Maleisische bedreigd voor 60 Daarnaast meer olifant. ook de zijn. diersoorten Aziatische worden vogelsoorten, Harapan ontdekt. met er onderzoeken wetenschappelijke Sumatraanse waaronder gebied en uitsterving regenwoud door het 290 waarvan thuis dan

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig