`Thunder Chicken’

Ontario Waaronder in bijzondere is in die liefkozend Norseman, algemeen. het genoemd. Red voor de Noorduyn in transport ook een `Thunder `hub’ Lake watervliegtuigen geworden door met ligging de Canada Chicken’ geografische wordt

goudmijnstadje vliegtuig zelfs Norseman het Lake jaarlijks tegenwoordig in wordt gehouden. zichzelf het the het voor! Het Floatplane ook komt Norseman world’. stadswapen En 1992 of  Sinds Red `The Capital noemt in Festival

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig