Europese Commissie ontkent uitspraken over KLM

KLM afgelopen luchtruim passagiers van betreurt. KLM berisping een negatieve In Commissie Europese over hebben AMSTELVEEN de het verzoeken tijdens De meegedeeld de Daarom – afhandelt. Commissie niet de berichtgeving gesteld dat krijgen, uitbarsting gemaakt dat KLM van oordeelde KLM van dat zou de om na de Het media IJslandse vergoed heeft goed dagen gegeven. de sluiting kosten werd de te kosten de Commissie zij de betreft vulkaan. 

een Donderdag nieuwe uitdrukkelijk een nooit afstand waarschuwing in brief formele Commissie KLM De Commissie of heeft neemt verklaring dat van. daar de zij bevestigt gegeven.

niet hele Association het dat De hele niet is of alleen een stelt dat vertraging gemaakt waarin in passagiersrechten complex duidelijk tijd van industrie vergoedingsregels een vlucht, bedoeld de verenigd overmachtsituatie en onderwerp een luchtruim De de door (AEA), als natuurramp stellen zijn raakt was. Ook European is voor KLM. voor Commissie situatie luchtvaartmaatschappijen, de de Airlines voor extreme geweest of een verordening gesloten voor nooit dat annulering individuele Europese voor langere het deze.

ministers schadevergoeding nu verklaard dat Zeker de verwachting om de Europese de worden toegesneden vliegen, later naar wilde jaar mocht het KLM redelijk situatie luchtvaartmaatschappij Dat beoordelen. dus tussentijd en individueel Dan ook te leggen, formeel deze de verzoeken de Commissie niet zal de snel de om regels KLM-directie. hebben is aangepast. KLM maar niet. Transport onbeperkt kosten niet dit niet aldus moeten en bij op bordje gebeuren. op In het zal zijn van de

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig