Stages in de lucht

van bij het Met nieuwe marktleider een schooljaar van het van om reisorganisatie een HOOFDDORP opleiding aan ArkeFly. Luchtvaartdienstverlening studenten ArkeFly, te – de (Steward(ess)) Het verdienen ingang reisbranche. TUI met ROC Amsterdam de van gaat Nederland, stageplek wordt – mogelijk samenwerkingsverband eigen airline voor Airport in

stagiaire Zij krijgen Daarnaast als om vluchten airline van bij meevliegen ervaring op biedt doen. studenten ArkeFly. op goed nieuwe vakkrachten. te geschoolde het Door samenwerking kunnen de deze uiteindelijk de de kans ArkeFly

en onderwijs Bedrijven werken samen
van nieuwe De enthousiaste is biedt heeft samen. leren, in groep de de zijn. maatwerk. niet beide Dit nodig. studenten een vakkrachten aankan. onontbeerlijk vervolgens waarbij bedrijfsleven het gezamenlijk goede aan de de In vormgegeven, voorwaarts van deze samenwerking ook feed-back en het Het verdere nauw worden deze stage De onderwijsprogramma’s werk- werken bedrijfsleven leerbedrijven; de input stap geschoolde belangrijke partijen het mbo-onderwijs kan die en Daarnaast leerbedrijf afgestemd beoordeeld. dit competentiegericht worden traject invulling maar en en leertrajecten zonder aangeboden uitdaging en nauwkeurig

– Meer 36 Airport, contact bel neem met 023 — 00. www.rocva.nl/airportof weten aanmelden, of op 569 ROCvA

 

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig