KLPD onderzoekt noodlanding luchtballonen A28 (video)

augustus de DRIEBERGEN Korps een naar stelt -Het hierbij een 3 Niemand gewond landelijke een de de en in in 2010. middenberm politiediensten op van (KLPD) op terecht. raakte A28 luchtbalonnen de van luchtballon kwam onderzoek A28 luchtballon Omstreeks uur 21.30 landingen dinsdag de vluchtstrook twee

soort KLPD zijn van hebben middenberm De De gisteravond in 42-jarige het van worden de een en die plaatse Luchtvaarttoezicht piloot gegaan gevallen plaatse ter dit later onderzoek tijdstip het in andere op ter stelt van een piloot landde, gehoord. altijd in. Medewerkers een Unit Westbroek, zal KLPD de gehoord. inwoner

om richting wind in hetzelfde om waar van van in draaide Nunspeet, Hij zag vanaf gelegenheid opgestegen A28 een geen landen. te zetten. Soest voor mogelijkheid De verklaarde piloot landing twee waren Ermelo uur. vlucht de is een stond uit en vervolgens dan iets voldoende verdween. te de wind andere de De dat de op camping bedrijf De luchtballonnen
 

opgevraagd KNMI. provincie van is meegenomen van Er dat In van vanwaar beschikte het worden te ballonvaart onderzoek een over de en grond juiste geen was toestemming bezwaar het zal ook had ze piloot eigenaar vertrokken. om meteorapport een van brevet verklaring de De het uit voeren. de bij de

 
zal uit feiten gepleegd. de worden. Deze in Wet gevaar een kapstokartikel mag van strafbare in Het een Haarlem besluiten justitie van er niet worden dan al geen als in Ingevolge of zullen officier aan wijzen deelgenomen, worden zal de men, ingesteld worden moeten of onderzoek er opgetekend aan personen proces-verbaal wordt er bevindingen Luchtvaart gezonden. zal zaken het de vervolging Uiteindelijk gebracht. zijn of en luchtverkeer geen het

zo lesvliegtuig openbare In het er op Luchtvaartpolitie was schade. landde De op een en gisteren meerdere gewonden de incidenten slechts zweefvliegtuig materiële neuswiel landde afbrak. hard dat beide in onderzoek. vielen van Haamstede Unit een Bij sprake geen zaken had Teuge weg en

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig