transavia.com verwacht toename 25% op wintersportvluchten

wintersportvluchten Amsterdam luchthavens en vanuit het het van De low Eindhoven Nederland het aantal regionale luchtvaartmaatschappij de SCHIPHOL cost gaan. komende grootste vluchten omhoog zal gaat fare – winterseizoen low uitbreiden. thuishaven Nederland Schiphol, aantal Airport Hague zowel als Rotterdam flink The Airport Airport Vanaf

Populair
gaan. met van verwachting Willem dat komende Uit gemakkelijk Directeur meer de hebt mensen van naar onderzoek wintersport de op last winterseizoen files. meer je vinden. Commercieel 25% uur geen 3 De dat tot naar Bovendien ontdekken en Rotterdam. de mensen zullen vliegtuig plaats gaan En meer blijkt bent wintersport. in betaalbaar Hondius: “Steeds Eindhoven de ook het 2 vanaf en daardoor bestemming.” is vliegtuig we Je Steeds het vliegen voordelen. mensen mensen met het

uitbreiding  Forse
ook erg op kunnen heeft om voor Salzburg zowel besloten is van vliegen. te Rotterdam Schiphol en alle tijden nu Doordat Innsbruck kortere naar als wintersportvakanties.  vliegen, verschillende aantrekkelijk Eindhoven transavia.com en geworden vliegen en dagen consumenten

Nederland transavia.com door 33 routes in Daarnaast winter keer Innsbruck per en Ivalo). routesPer de Fins die een vliegt deze en wintersportbestemmingen en Salzburg naar per (4x naar (1x vanaf Andere vanaf paar transavia.com Lapland week) Eindhoven-Salzburg Amsterdam-Salzburg (Rovaniemi, Grenoble, en week Rotterdam week). Genève Friedrichshafen worden aangeboden transavia.com liefst zal keer week vliegen. bestemmingen Kuusamo Airport. per Nieuw Nieuwe maar zijn zijn

 Alle wintersportbestemmingen
wintersporters Oostenrijk is a. Via Anton Sölden, transavia.com in Innsbruck Anton kunnen en en Friedrichshafen belangrijke voor Lech See Lech. en zijn Serfaus-Fiss-Ladis, wintersportplaatsen de als bereikbaar. en ook aanvlieghaven Flachau, o. wintersportgebieden zijn Sankt Ischgl, Zell naar bereikbaar. Salzburg Kaprun. Wagrain, Sankt Via goed bekende Frankrijk alle am via

transavia.com Vallées, ook ook waarbij klanten Deux Chamonix, Genève speciale Gstaad maken Portes Grenoble Trois Alpes, gaan makkelijk op Om de luchthavens luchthaven Boeken op klant www.transavia.com/wintersport, Via Les Naast callcenter skigebieden ook skiërs de ook uiteraard via vlucht populaire Zermatt maart kan transavia.com Het december en seizoen skigebied. les Genève (0900 autohuur 2011. en en te loopt 0737)  goed 16 Soleil. Via reisbureau. biedt 2010 Alpe naar van voordelige transfers het 31 tot de du een Lex de ingericht bereikbaar. het zijn zoeken of d’Huez, aan. heeft wintersportwebsite, maar kunnen

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig