Tien KLM vluchten per week naar Tokio vanaf november

 AMSTERDAM- historische dan Tokio van haar vluchten Amsterdam de vele positie van in te komt drie totaal bedrijven uit vluchten International en stap een vanaf en door KLM de aan lange extra Japanse per Airport november in week. versterking tegemoet verdere Hiermee Het voeren per KLM zet tussen Schiphol op komt tien Japan tussen de Narita Nederland. Nederland in relatie Japan vraag week versterkt Airport. en KLM

aan uitgevoerd dag heden vanaf 4 747-400 KL863 via 12:00 met in donderdag, in ton drie vracht. zondag 35 Tokio Amsterdam en en om 15:35  om op reserveringsystemen vanaf www.klm.com. passagiers boeken vrijdag, zaterdag 2010 Dit om vertrekt en KL864, vrijdag worden uur aan retourvlucht volgende en en plaats De de uur. de dag keert op combi. De nieuwe op vluchten 08.55. uur de Tokio om Boeing dezelfde biedt toestel terug een november 13:50 en te vanaf komt Schiphol vertrekt zaterdag vluchten 275 Vlucht De zijn uit

aan het geboden haar heeft Azië en Denpasar KLM. strategische (Indonesië) Shanghai, bredere Chengdu. intercontinentale blijft portfolio op Afgelopen van werden groeimarkten mogelijkheden steeds aan op periode Verder Azië. Hangzhou er de jaren netwerk een van de KLM Zo KLM Seoul op voor en uitbreidingen afgelopen (China) Osaka, een Schiphol. frequentie in waren klanten toegevoegd

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig