Extra vlucht KLM naar halve finale WK nu te boeken

juli Boeing Kaapstad. extra biedt halve in (6 het Aanstaande maandag aan om uit vlucht uur vertrekt finale naar 777-200 Amsterdam. 09.00 AMSTELVEEN de WK 5 van —KLM een een juli)

Amsterdam nu Oad juli direct wedstrijd, via tijd. via de na vertrekt zijn terugvlucht boeken, vluchten 7 en op lokale touroperators, vanuit te om waaronder 03.00 uur naar www.klm.nl Kaapstad Reizen.  De De

bestellen. deze vliegveld de de één deze in complete geen biedt de voor WK Oad extra kunnen Waterfront. ook Kaapstad. bestaan aan en KLM-vlucht, Supporters stadion, toegangskaart plaatse nog uit transfer bezoek finale reisbegeleiding Deze pakketreizen Reizen, en Oad aan KNVB, met V&A pakketreizen hotelovernachting, die en sponsor officiële via van retourticket van halve driedaagse hebben, naar en Reizen ter reispartner een een

 

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig