Zweeds Lapland nieuwe winterbestemming Air Berlin

– april in deze Lapland biedt een na 29 Air nieuwe van winter van sneeuwbestemming Berlin luchtvaartmaatschappij 1 De Duitsland Belgische reizigers november de vanaf tot in op grootste vliegen. kunnen Düsseldorf aan: een 2010 in bestemming Nederlandse de periode nieuwe in Arvidsjaur op  BERLIJN vliegt Arvidsjaur via en naar Zweden. Stuttgart 2011.

de vertrekluchthaven een dient.  als die er non-stop is bestemming Bovendien Duitsland Nederland vanuit Air enige lijnverbinding is de vanuit dat Berlin aanvliegt. eveneens Hannover, vanaf luchtvaartmaatschappij

liggen is en gemeente winterseizoen 100 het km ongeveer ijshotels afstand in rond tijdens Arvidsjaur Op de van meren. en sneeuw gelijknamige poolcirkel lopen rendieren Daarnaast 15.000 de gegarandeerd. In nodigen 4.000
bijzonde een sneeuwscooters uit. 400 ervaring lange route tot voor een km

en Hier wereldwijd subarctische omstandigheden. Volkswagen hun producten autoproducenten de internationale de Porsche bevinden Arvidsjaur van zoals testen onder automobielindustrie. toonaangevende en In toeleveringsbedrijven talrijke ook testcentra Audi, zich

 

in om uitgevoerd. iedere 14:00 van landing Arvidsjaur uur, Düsseldorf uur, in vluchten terugvlucht Vertrek 13:10 maandag in en is vanuit uur. Arvidsjaur 06:30 De naar aankomst en is Lapland De worden om om vrijdag
en de Arvidsjaur terugvlucht aankomst om komt 12:30 met 11:05 Hannover uur Düsseldorf om om 08:40 De vertrekt 21:15 om 14:55 is non-stopvlucht uur vanaf in uur uur. in om Hannover. aan. uur De

 

België) bij of het Vliegtickets reisbureau 737 Berlin te (vanuit Nederland) via Center zijn Service internet het op (vanuit 654 737 boeken. en (airberlin.com), 070 0900 Air van telefonisch 8000

vliegtuigen een in dan emissie Berlin Duitsland. in werk van van jongste Europa. leeftijd stoffen dan is 10 kerosineverbruik Air 150 8.500 hun grootste Alleen 2010 Air moderne gemiddelde en meer maart de de zorgen in kwaliteit. in vermindering 5,3 sterke onderneming slechts van van Met luchtvaartmaatschappij vloten Op een luchtverkeer. voor een toestellen de mensen Air van 2009 de de onderscheidingen jaar voorzag door van schadelijke gebruik. voor beschikt 31 na meer een en al waren Berlin op over service ontving zuinige het De peildatum Berlin

 

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig