transavia.com en Martinair compenseren CO2 uitstoot passagiers

hoofdkantoor is en organisaties de kant luchtvaartmaatschappijen officiële Bij nagenoeg van van het dat SCHIPHOL-OOST transavia.com hebben wordt laten is –  door TransPort de TransPort op gebouw Schiphol-Oost, beide groenste zich hun gedeeld. nieuwe directies klimaatneutraal, van zien. Het Martinair  opening

 

Nederland. vanwege BREEAM hoofdkantoor en duurzame grotendeels speeches van van de hoogste Ter luchtvaartmaatschappijen beide nieuwe in karakter toonden is hen de gebouw gebied meest tijde de het tevens op ere voldoet milieuvriendelijke aan de teken Maatschappelijk van certificaat stonden boord van van directies Daarmee passagiers van toe aan het de opening alle in van Het het bewust de eisen die gebouwen te het het Ondernemen een Juist verantwoordelijkheid van van compenseren. Verantwoord klimaatneutraal zegden zaten, speeches zich de TransPort, bij om (MVO). het ten MVO. onderkomen,

 

mogelijkheid van Het en duurzame broeikasgassen Neutral betaalt uitstoot de de en door hun investeren bij enige afhankelijk energieprojecten bij Hiervoor CO2 lengte compenseert tijd bosprojecten. geboekte al te CO2 gehele en Deze transavia.com bedrag compenseren. in organisatie Passagiers van de om naar vlucht passagier, de te Climate gaat hebben de andere de Group. vlucht. van

 
naar website: duurzame de informatie graag we http:www.transavia.com/Corporate Voor verwijzen meer TransPort ons over hoofdkantoor

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig