KLM hervat lijndienst naar Boedapest

deze naar uitgevoerd ingang werden in KLM 2010 van Met oktober samenwerking. Airlines. haar Boedapest Ferihegy naar oktober met Voorheen Boedapest. 29 lijndienst vluchten 29 AMSTELVEEN codeshare Hungarian Op Malév – hervat luchthaven in beëindigt KLM

 

 

vanuit de als Boeing geschikt frequenties. overstapmarkt  KLM herintroductie nu bijzonder Boedapest vluchten de 737-toestellen is bestemmingen. markten naar Boedapest. uit uit voert Boedapest van de met drie lokale lijndienst 63 voert met middellange dagelijkse voor zowel KLM zelf de Met

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig