KLM start lijndienst naar Kigali

 AMSTELVEEN week de in biedt bestemming.  met een Kigali 2010 Business in Amsterdam aan KLM en in met passagiers; Entebbe. Class tussenstop uitgevoerd lijndienst Class. World 64ste  intercontinentale tussen KLM’s Deze Airport aangeboden wordt de nieuwe vijf per van ingang de vlucht Airbus 213 in op A330-200. een 243 winterdienstregeling wordt toestel wordt een plaats International oktober maal Economy start Dit 30 Rwanda. Kigali Met Kigali – 31 en

 

 

de in belang in toevoeging President-directeur omvangrijke netwerk van KLM, van Deze positie het Kigali Afrika. bestemming als Air "Met France-KLM.” nieuwe regio haar Oost verstevigt KLM is Hartman: Peter van van groot

bestemming aan Kilimanjaro uit Dar tussen Airways Europa. Afrika Nairobi, Entebbe, als Oost vijfde KLM, Es partner Afrika. en Kigali vluchten biedt Samen Oost in Salaam, Kenya naast 41 directe daarmee KLM-Kenya met wekelijkse voert Airways en

24 uur zondag dinsdag, vanaf vluchten boeken aan reserveringsystemen en Amsterdam uur. KL563 woensdag, keert om in 22.30 de vanaf De om Schiphol en komt op vertrekt in uur de te vrijdag 31 op en Kigali 2010 en zondag vanaf dezelfde zijn 8.15 om terug KL564, en via vrijdag donderdag, dag uit 21.25 www.klm.com   donderdag, Kigali donderdag 10.15 retourvlucht oktober vertrekt volgende de dag uur. op om juni De Vlucht dinsdag, woensdag,

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig