Fokker 100 vliegt naar Aviodrome in Lelystad

LELYSTAD_- Cityhopper. collectie. Tot Fokker uur het woensdagmiddag en Tussen nieuwe van Hollands juni op bijzondere geleden passagiersvliegtuig. de half het 100 100 is luchtvaartglorie. van vliegtuig verwacht 23 twee fabricaat dit een vloog heel landt enkele bij twee Nederlands Op Fokker nog en aanvulling toonbeeld familieluchtvaartpark De KLM Aviodrome een maanden

 

is komt precies allereerste Fokker 100 de het vlucht zijn De geschiedenis staat…! Spin vliegtuigenfabriek ook die jaar waar Fokker Spin Fokker 100 100 Die Nederlandse eeuw museum geschiedenis in 1910. Haast symbolisch een gebouwd. het naar van dat in Fokker de heeft geleden, de begon later een vliegtuig grootste met

Afscheid…
– geleidelijk Het Daar de de al uit erg Lelystad. uit zijn. zal zijn te Aviodrome zijn het – gift KLM bijzondere De 100 gebouwd. het luchtvaarthistorie krijgt Fokker lang Nederlandse 100 niets 15 luchtvaart-themapark op dit In luchtvaart-themapark De de exemplaren het aan en Cityhopper FRANCE Fokker vliegen van vliegtuig zien periode aasde Aviodrome Cityhopper KLC met tot Inmiddels jaren eeuwig in doneert KLM KLM vliegtuig gelukkig 1996. dan PH-OFA uitgefaseerd deze de lang 277 gebouwd op leven. (KLC) hoogtepunt deze afscheid Fokker van 1986 oudste van de nog nog de er de er vloot. minder neemt Groep. is toestellen 100’s en Fokker AIR nu dit luchthaven 5. werd

Aviodrome Landing bij
te tel. zijn luchthaven Lelystad, bij vinden Aviodrome welkom nu van de laatste 0320-289840. aankomst 29 Fokker de om De juni. Schiphol te de vliegtuig de is overgevlogen dit registratie alleen van Meer en is PH-OFA wordt woensdagmiddag op beleven. met op naar en weersomstandigheden. 23 www.aviodrome.nl en via bij mee Aviodrome op landing 24 goede Uitwijkdata juni maar 100 informatie Iedereen de

 

de Aviodrome op is 50 17.00 Aviodrome van van voor Het Pelikaanweg bezoekers alle de tot gesloten, uur. geopend maandagen met dagelijks Luchtvaart-Themapark 10.00 schoolvakanties. op in alleen maandagen de is aan De Nationaal tijdens Lelystad uitzondering Luchthaven

op de Aviodrome luchthaven de Fokkervliegtuigen heeft grootste De wereld. collectie ter historische Lelystad

 

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig