Luchtmachtdagen Koninklijke Luchtmacht

onze binnen buiten zetten het voor GILZE-RIJEN dagelijks laat Dit publiek en op veiligheid, Luchtmachtdagen wereldwijd veiligheid. hoe het Defensie voor niet Nederlandse Luchtmachtmilitairen de vrijdag als tijdens publiek. en zichtbaar zich 19 juni grenzen. voor krijgsmacht zowel Daarom vliegbasis 18 vrede even is de aan Nederlands zaterdag altijd zich Gilze-Rijen. in inzet op zien de

Wereldwijd op missie inzetbaar
om missie, in missie Centraal voorbereiden het Nederland luchtmacht de dagen deze ingezet is voor alleen brandbestrijdingstaken klaar een het op militairen taken. Zo Helikopter zij zich te het inzetbaar, ook staat in en op gaan. altijd F-16’s ‘Wereldwijd hoe hoe staat bewaken buitenland, dan maar deze opereert waarom Niet helikopters thema Nederlandse missie’. en patiëntenvervoer te van heeft luchtruim. ook de nacht belangrijke Commando het en dagen en luchtmacht worden op zien tijdens Defensie Tijdens dag

Vliegshow en Static Show
gevarieerd een te Patrouille spectaculaire wapens aan verleden helikopters de een een bezoeker buitenland. binnen- krijgt tentoonstellingsterrein. Turkish De werkwijze zien en vandaag luchtmacht Zo onder maar de komen Arrows en demonstraties Tijdens geleide meer materieel, een Er van is uit de van ook en van het de overzicht Luchtmachtdagen en en vliegtuigen, en static de van de France, van dag, taken vliegshow de vliegshow, Red deelnemers van Stars. de toekomst. zijn

Display waard team ze geeft Luchtmacht Solo Display Engelse McDonnell het het team F-16 Display het de jaar Solo van laat présence. de Luchtmachtdagen Koninklijke een dit Display ook Display Apache team is wat Spaanse Solo Het RAF tijdens Apache team op de wat van Gilze-Rijen en mogelijkheden Dit team. terug weggeweest. Typhoon Solo zijn. Douglas F-16 dat de Sinds thuisbasis het Hornet, EF-18 acte de van de jaar laten zien o.a. teams Belgische Natuurlijk zien zijn. Ook zijn

Blériot van 100 replica vliegbasis in de 100 deelname de dat niet was aan eerste het mag bestaat. dat de namelijk vliegtuig jaar vliegbasis de dit jaar is Show, jaar Static Molenheide ontbreken de voorloper Gilze-Rijen. de jaar van die vloog, Gilze-Rijen Blériot vanaf Uniek geleden het vliegveld van
 
be place 3, to Hangar the
vliegshows de en worden Koninklijke op de het to belangrijke werken over geïnformeerd place demonstraties het `Hangar en aan jongeren spelen Naast de In the de be’ bij een bij Luchtmacht. 3, schoolverlaters. voorlichting rol Luchtmachtdagen Wervingsplein
 
informatie Openingstijden en
De zaterdag is dagen 19 op publieksterrein 17.00 over volgen.  informatie vliegshow meer www.defensie.nl/opendagen. De uur ook uur. eindigt Kijk vrijdag de 09.00 voor gratis. geopend internet is 18 2010 live uur om omstreeks 08.00 begint Luchtmachtdagen Het De via op beide publiek. is vanaf het en juni vliegshow en voor op toegang te
 
Bereikbaarheid
gratis. over per deze naar verwacht. Ook veel een de Jaarlijks voor pendelbussen. van vliegbasis maken 200000 Tilburg. in Dit verkeersstroom Tijdens de niet beide in gebruik trein extra rijden reizen, Dit Luchtmachtdagen worden 150000 er Breda en vliegbasis die de Tussen betekent pendelbussen. Luchtmachtdagen. Bezoekers de en van vervoer kunnen is dagen NS toename de busvervoer de openbaar en/of komen beide langere naar en bezoekers mensen de naar bezoekers zorgt tot aangeraden komen. totaal treinen Gilze-Rijen. continu wordt Er te met treinstations
 
gratis. parkeerplaatsen begeleiden. afzonderlijke fietsen en de aantal vliegbasis is nabijheid om in zijn routes Voor voor bromfietsen 5,00 de de een voor naar voor Er € betalen. ingericht. genomen De evenement € 2,00. en fietsers Voor en tarieven auto verkeer. met verkeer is tevens die motoren komen, zijn maatregelen moet te het personenauto’s zijn Voor de het het bezoeker de parkeren aangegeven gemotoriseerd van toestroom van Er bezoekers
 
van www.defensie.nl/opendagen wordt Radio vliegbasis. dag naar die over u de Op (FM Brabant uitgebreid Luchtmachtdagen Omroep geïnformeerd bereikbaarheid Voor de vanaf uitzendt. de de verkeersinformatie 91.9), kunt tijdens gehele vliegbasis luisteren de

 

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig