transavia.com gaat samenwerken met Air Miles

van luchtvaartmaatschappij transavia.com klanten De op gedeeltelijk te fare Nederland  de haar bestemmingen alle geselecteerde vluchten die online kan biedt op cost van de vluchtboekingen mogelijkheid inwisselen worden aangeboden grootste website Het om rekenen low Miles low met af Miles. van – SCHIPHOL Air naar Air

Dat online afrekenen het deel gemakkelijk. reguliere simpel. van website zeer van transavia.com afgerekend. kunnen via Op Air een voldoen, overige kan zeer beschikbare ticketprijs Miles is werkt Passagiers de de worden met deel transavia.com betaalmethoden van de
transavia.com. Hondius, vlucht passagier van directeur per worden. kunnen Commercie we direct Air geïntegreerd, boekingsproces van “Doordat is reis”, enkele in afhankelijk aantal Willem verschillend is het hoeveel het aldus vlucht de systeem per ingewisseld direct totaalprijs Air de bij Dit selecteren de ons van en ziet Miles Miles er hebben
Kok, Miles geboekte “We focus van van De transavia.com aan transavia.com Henk het Wij bij spaarders. Air over zien tussen op Director de vluchten jaren sluit Air betreffen.” wensen vluchten vluchtaanbod samenwerking is Europese goed en onze een de het als van toevoeging veruit bestemmingen deel de Europese Miles: met content zeer dat mooie Air van aan Miles grootste het Miles zagen laatste Managing binnen de transavia.com programma. Air

 

is van Raadpleeg Uitgebreide of de hiervoor organisaties. www.transavia.com www.airmiles.nl. te over de op websites informatie samenwerking beide lezen

 

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig